vineri, 22 martie 2013

Parerea celorr care ma inconjoara

      

            Cei din jur, adica mai ales colegii mei in unalimitate ma considera un baiat inteligent unii dintre ei chiar (tocilar) doar pentru simplul fapt ca sunt putin mai tresarit,ma mai considera si un baiat de treaba, un tip cu simtul umorului uneorii,depinde de vreme si de stare. 
            Altii ma vad un ciudat,avand niste schimbari de comportament destul de frecvente si de spontane, ajungand de la un somnoros,visator la o persoana glumeata, chiar nervoasa sau irascibila, dar pe langa aceste lucruri eu consider ca ceilalti au o parere despre mine destul de bune, care are... Iar cei care nu au, nu imi pasa pentru ca nu pot sa obligi pe cineva sa te placa.Ii alegerea fiecaruia daca vrea sa iti fie prieten, sau daca vrea sa fie mai distant si sa nu te cunoasca cu adevarat.
            Profesorii, mai ales profesorul cel mai frecvent intalnit, adica de modul sincer nu am nici o ideea ce considera dumnealui despre mine, dar consider ca are o impresie destul de buna fiind destul de consecvent, ascultand cu atentie ce are de spus si deobicei trecand la fapte, sau e posibil sa ma considere si un elev problema.Acest lucru inca nu il stiu, dar o sa ma informez si o sa mai dezvolt pe parcurs acest text.

3 comentarii:

  1. da barar imi place aceasta caracterizare ai fost sincer ai facut o lucrare buna si intradevar esti ceaia ce scrii mai putin partea cu tocilar nu esti tocilar doar asta ii pura invidie care o zic alti de tine alti care nau nici o treaba cu invatatu

    RăspundețiȘtergere
  2. postarea e buna imi place foarte sincer

    RăspundețiȘtergere
  3. Mici scapari la ortografie pe care fiind luat cu alte munci ai uitat sa le repari.

    RăspundețiȘtergere