vineri, 24 mai 2013

Tema 17

              

Personalul bisericii de pe vagon

         Într-o zi de vară, am decis alături de familie să pornim într-o  excursie  la întâmplare cu primul vagon care ajunge pe peronul din gară. Aşa că accidental am ajuns chiar să mergem cu un vagon pe care era doar personalul unei biserici din Grecia, care făcea o plimbare prin ţară pentru a vizita şi pentru a propăvădui evanghelia. Aşa că ne-am plimbat zile în şir văzând şi descoperind toate locurile prin care acest personal umblase.
          Vagonul era foarte performant, nou şi avea şi o tentă de interior de biserică, cu tablouri şi cu picturi murale legate de Isus Hristos.
           După câteva săptămâni de drumeţie am ajuns şi acasă, începând să apreciem mai mult biserica şi persoanele care fac un efort de a propăvădui cuvântul. Aşa că de atunci mergem aproape în fiecare săptămână la biserica din localitatea noastră, la rândul nostru chemând şi alţi vecini să ne însoţească.


    
Astazi, 24 mai am avut o tema despre 3 cuvinte alese la alegere de pe net printr-un generator de cuvinte la intamplare.Cu acestea trebuia sa facem o compunere care si sa le cuprinda dar si sa faca referinta la ele, continand minim 150 de cuvinte si cuvintele random sa fie si in titlu.

    
     Cuvintele mele au fost: personal, biserică, vagon.

                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu