marți, 21 octombrie 2014

Întreţinerea imprimantei cu cerneală

 Astăzi, a trebuit să ne documentăm despre întreţinerea unei imprimante cu cerneală asa că m-am informat .
Aşa că iată câteva dintre aceste superbe operaţiuni :
1.  Instalarea cartuşelor de imprimare - Dacă instalaţi cartuşe noi, îndepărtaţi eticheta şi banda transparentă de pe spatele şi de pe partea inferioară a cartuşelor. În cazul în care capacele cartuşelor nu sunt deschise deja, apăsaţi în jos pe pârghii pentru a le deschide. Introduceţi cartuşul negru sau cartuşul fotografic în locaşul din stânga al carului. Introduceţi cartuşul color în locaşul din dreapta al carului. Închideţi capacele moment în care trebuie să se audă un clic iar după închideţi capacul de acces.

2.  Alinierea cartuşelor de imprimare  - Încărcaţi hârtie simplă. După instalaţi cartuşele de imprimare şi închideţi capacul superior. Urmaţi instrucţiunile paginii de aliniere de pe ecranul computerului. Imprimanta imprimă o pagină de aliniere. Iar acum, cartuşele de imprimare sunt aliniate pentru a produce o calitate optimă a imprimării.

3. Ştergerea duzelor şi contactelor cartuşului de imprimare - Scoateţi cartuşele de imprimare.Umeziţi o cârpă curată, fără scame, cu apă apoi ţineţi cu grijă cârpa pe duze aproximativ trei secunde, apoi ştergeţi în jos. Utilizând o altă parte curată a cârpei, ţineţi cu grijă cârpa pe contacte aproximativ trei secunde, apoi ştergeţi în direcţia prezentată, cu cealaltă parte a cârpei, cea curată repetaţi prima procedură ( cea cu umezitul şi ştersul ). Lăsaţi duzele şi contactele să se usuce complet după care reintroduceţi cartuşele de imprimare.

Un comentariu: