joi, 31 octombrie 2013

Router Wireless


Descriere
Ce face acest produs

Router-ul TL-WR841N 300Mbps Wireless N este un dispozitiv ce ofera conexiuni cu fir si wireless, fiind proiectat pentru utilizarea cu echipamente de retea atat pentru acasa, cat si pentru birouri mici.
Folosind tehnologia 2T2R MIMO Technology, TL-WR841N ofera o performanta exceptionala in mod wireless, fiind ideal pentru streaming video HD, apeluri VoIP si jocuri online.
Quick Setup Security (QSS) asigura criptarea WPA2 la simpla apasare a unui buton, protejand reteaua de intruziunile din exterior.

Viteza si acoperirea Wireless N

Fiind compatibil cu standardul IEEE 802.11n, TL-WR841N ofera posibilitatea implementarii unei retele wireless, oferind de 15X viteza si de 5X zona de acoperire a produselor conventionale 802.11g.
Viteza maxima de transfer oferita este de 300Mbps.

Ofera o atenuare sporita a pierderilor de date pe distante mari precum si prin obstacole din birouri si apartamente, chiar si prin peretii din fier-beton.
Semnalul puternic pe distante mari permite conexiuni fara intreruperi, ceea ce dispozitivele traditionale 802.11g nu pot oferi.
Router-ul are capacitatea de a lucra fluid si fara intarzieri cu majoritatea aplicatiilor ce necesita o latime de banda mare, incluzand apelurile VoIP, streaming video si jocurile online.


Instalare facila

Acest router poate fi instalat chiar si de utilizatorii neavizati, fara a sacrifica functiile cheie, tot ce trebuie facut este sa rulezi CD-ul de instalare si ai reteaua ta configurata rapid si fara dureri de cap!


Click pentru a vedea sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu