joi, 4 iulie 2013

Practice day at home


  Tema noua, astazi am primit ca provocare sa realizam un text de 200 de cuvinte care sa cuprinda si 3 poze despre activitatile din ziua anterioara, reale sau imaginare.

  So, din cate imi amintesc eu, ieri am dormit destul de mult, pana pe la ora 14:30 pentru ca eram prea obosit sa ma trezesc din cauza oboselii de ziua dinainte.











 Dupa ce am trecut de faza cu somnul, am mancat ceva de-ale gurii si am plecat de acasa la un joc de ping-pong cu unul dintre cel mai buni jucatori de tenis de masa, MA Long. Am jucat 3 din 5 si evident, m-a c-am dominat...dar totusi macar nu am pierdut prea rusinos si am castigat si eu un meci, cred ca mai mult din noroc, dar bucurie a fost la fel de mare ca si cum as fi jucat pe fortele proprii.
 Iar spre seara am jucat un superb meci de football cu Neymar Jr. pe unul din marile stadioane ale Braziliei.A fost deadreptul uimitor, au un joc si o posesie a mingi extraordinara si niste lovituri libere de o precizie inedita.
  Ajuns acasa, mi-am reluat ce-a mai placuta activitate, si anume cea din prima poza, cu o placere sporita, because i was soo tired.


                                                                                                           by uNiQuE


Un comentariu: